Почивка в Краби

Организирайте си самостоятелно една великолепна и доста изгодна почивка в Краби (Тайланд) като си закупитe самолетните билети за само 469 Евро. Посетете и Ко Ланта, Ко Пи Пи, Ко Липе и други интересни местенца в региона. 

Полети

Резервирайте изгодно Вашите полети до Краби, Тайланд с Qatar Airways. Към момента цената на двупосочния самолетен билет е 469 Евро.

Дати:
Декември 2019 – Март 2020
Вижте възможните дати ТУК 

Примерна резервация:

София – Краби – София 469 Евро >>>

06 – 27 Декември 2019 (3 седмици + Коледа)

Настаняване

Предполагаме, че ще посетите поне 2-3 места в региона. За престоя Ви в Краби/Ао Нанг препоръчваме да отседнете в Anyavee Ao Nang Bay Resort****.  Цената на нощувка започва от 20 Евро на човек.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятна почивка в Краби!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.