Почивка в Кипър

Организирайте си почивка в Кипър (Ларнака) в периода Октомври – Декември за 4 дни за 120 Евро с включени полети от София до Ларнака и 3-звезден апартхотел с перфектна локация и много добри оценки.

4 дни почивка в Кипър (Ларнака) – 120 Евро

Ларнака е третият по големина град в Кипър. Курортът е богат на исторически забележитeлности – построената църква в чест на апостол Лазар, покровител на Ларнака, която е съхранена и до днес; византийска църква – “Построената от Ангели” – световно известен исторически и археологически паметник; джамията Хала Султан, построена върху паднал метеорит и считана за трета по-важност след Мека и Медина. Градът е подходящ за приятна почивка, разполага с чудесни хотели в непосредствена близост до красивите плажове, уютни таверни, ресторанти и кафенета. Запознайте се с всички забележителности, както и много съвети за Вашия престой в Кипър в TripAdvisor

Полети

Полетите можете да запазите директно чрез сайта на Wizz Air. За по-добро ориентиране с датите с евтини полети Ви предлагаме да ползвате календара на esky. Скрийншотове можете да видите по-долу.

Ако се нуждаете от помощ при резервацията на билет с Wizz Air – прочетете подробното ни упътване (стъпка по стъпка) ТУК

Примерни дати: 5 – 9 Април 2016

София – Ларнака – София – 30 Евро в посока или 60 Евро за двупосочен полет.

КЪМ КАЛЕНДАР КЪМ WizzAir

ларнака

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Настаняване:

Предоставяме Ви няколко изгодни предложения за настаняване за Вашата почивка в Ларнака с много добри оценки, които ние намерихме. Разбира се, ако решите можете и да отседнете на в друг град или курорт в Кипър.

Разгледайте страниците на хотелите в TripAdvisor по-долу и сравнете цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.

Примерни цени за 05 – 09 Април:

Frangiorgio Hotel Apartments – апартхотел 3*** с много добра оценка и отлична локация. Цената на двойна стая за 4 нощувки е 120 Евро, тоест 60 Евро на човек. Резервирайте хотела ТУК.
Цена на човек: Полет 60 Евро + Настаняване 60 Евро = 120 Евро

Petrou Bros Hotel Apartments – апартхотел 3*** с много добра оценка и отлична локация. Цената на двойна стая за 4 нощувки е 140 Евро, тоест 70 Евро на човек. Резервирайте хотела ТУК.
Цена на човек: Полет 60 Евро + Настаняване 70 Евро = 130 Евро

Flamingo Beach Hotel Larnaca  – хотел 3*** с много добра оценка и отлична локация. Цената на двойна стая за 4 нощувки е 128 Евро, тоест 64 Евро на човек. Резервирайте хотела ТУК.
Цена на човек: Полет 60 Евро + Настаняване 64 Евро = 124 Евро

Palm Sea Beach Holiday Larnaca  – апартхотел 3*** с много добра оценка и отлична локация. Цената на двойна стая за 4 нощувки е 128 Евро, тоест 64 Евро на човек. Резервирайте хотела ТУК.
Цена на човек: Полет 60 Евро + Настаняване 64 Евро = 124 Евро

Palm Sea Beach Holiday Larnaca  – апартхотел 3*** с много добра оценка и отлична локация. Цената на двойна стая за 4 нощувки е 128 Евро, тоест 64 Евро на човек. Резервирайте хотела ТУК.
Цена на човек: Полет 60 Евро + Настаняване 64 Евро = 124 Евро

Pasianna Hotel Apartments  – апартхотел 3*** с много добра оценка и отлична локация. Цената на двойна стая за 5 нощувки е 156 Евро, тоест 78 Евро на човек. Резервирайте хотела ТУК.
Цена на човек: Полет 60 Евро + Настаняване 78 Евро = 138 Евро

Други алтернативи за изгодно настаняване:

  • Сравняване на Цени на Хотели – Нашия инструмент за сравняване на цени на хотели, чрез който можете да запазите избрания от Вас хотел възможно най-изгодно.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $20 при нова регистрация.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятна почивка в Кипър!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement