Промоция на полети с Turkish Airlines

Турските авиолинии (Turkish Airlines) предлагат самолетни билети на изключително добри цени. Благодарение на редовните им връзки между София или Варна и Истанбул ние бихме могли да си закупим изгодно билети до дестинации в цял свят.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно и с до 20 Евро бонус.

Самолетни билети с Turkish Airlines

В момента можем да се възползваме от промоцията на Турските авиолинии и да си закупим евтини самолетни билети до дестинации в Азия, Африка, Южна и Северна Америка и Европа.

Предложенията можете да разгледате в сайта на Turkish Airlines.

Ако желаете да си ги купите с до 50 Евро по-изгодно, то ползвайте търсачката на Skyscanner.

Някои от предложенията включват полети до Кейптаун, Ханой, Хошимин, Шри Ланка или Катманду за 399 Евро, Банкок, Ню Йорк или Чикаго за 429 Евро, Сингапур, Сейшелите или Мями за 449 Евро, Манила, Малдиви, Сан Франциско или Сеул за 499 Евро.

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети с Turkish Airlines!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.