Полети Москва – Банкок – Лондон или Париж

Здравейте, приятели! Ако сте решили да пътувате до Тайланд, но също така имате желание да посетите и Москва и Лондон/Париж, сега можете да си организирате това пътуване доста изгодно. Полетите от Москва до Банкок и обратно до Париж или Лондон струват £191 или 260  Евро.

Тайланд е топ дестинация в световен мащаб. В Тайланд можете да намерите обширни райски плажове с кристално чиста вода, множеството острови, изкючително разнообразна природа, тайнствени будистки храмове и градчета във вътрешността на страната и разбира се уникалните традиции, култура и храна на местното население.  Тайланд е известен и като “страната на усмивките”  заради много приятелски настроените жители. Прочетете повече за различните дестинации и забележителности в Тайланд в TripAdvisor. Там също така, можете и да прочетете ревюта за хотели и да направите резервации.

Полети

Полетите в момента можете да закупите най-изгодно с английския сайт BudgetAir.co.uk.

Необходимо е да изберете “Return Trip” и да натиснете “Show extra options”, където да посочете летището, на което искате да кацнете на връщане – Лондон или Париж.

Примерни дати: 03 – 18.11; 07 – 20.11; 14 – 25.11; 21.11 – 05.12; 08 – 16.12;

Ако желаете да разгледате и други връзки, препоръчваме Ви да използвате Momondo.

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

lnd

 

 

 

 

 

 

Настаняване

Към Вашите полети до Москва, Банкок и Париж добавете и изгодни предложения за настаняване чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement