Полети между София и Варна

И през 2023 година ще имаме възможността да пътуваме с полети между София и Варна от по (13 Евро) в посока. Полетите се изпълняват от две авиолинии и има много възможни дати със самолетни билети на изгодни цени. Вижте и предложенията ни за добри хотели във Варна и София от 15 Евро на човек.

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Полетите между София и Варна се изпълняват 2 или 3 пъти дневно от компаниите България Еър и Ryanair. Те са много удобни, тъй като траят около 45 минути и е необходимо да пристигнем на летището не по-рано от един час преди полета. В летище София изходът към самолета дори се намира в основната зала за заминаващи, в непосредствена близост до гишетата за регистриране на багаж. Тоест ако пътуваме само с ръчен багаж (за Bulgaria Air 1 брой до 10 кг и размери 55см х 40см х 23см) влизайки на летището, ние сме буквално на няколко крачки от изхода за самолета към Варна. Благодарение на тези полети ние можем да си организираме лесно уикенд или по-дълги почивки съответно във Варна или София.

Необходима Ви е кола под наем по време на престоя Ви във Варна и региона? Погледнете актуалните предложения с интегрираната ни търсачка за коли под наем.

Полети между София и Варна

Самолетните билете между Варна и София с Ryanair и Bulgaria Air са на цени от само 26 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Април – Октомври 2023
Вижте възможните дати от София с Ryanair ТУК >>>
Вижте възможните дати от Варна с Ryanair ТУК >>>

Маршрути:
София – Варна – София
Варна – София – Варна

варна софия самолетен билет

Примерни резервации за полети между София и Варна с RyanAir:

София – Варна – София за 33 Евро >>>

05 – 09 Юли 2023 (Сряда – Неделя)

полети-до-варна-от-софия

София – Варна – София за 26 Евро >>>

18 – 22 Октомври 2023

полети-до-варна

Варна – София – Варна за 35 Евро >>>

06 – 13 Август 2023

полети-варна-софия

Варна – София – Варна за 27 Евро >>>

08 – 11 Октомври 2023

полети-до-софия-от-варна

Настаняване във Варна

Много добро и изгодно предложение за настаняване във Варна е Art Hotel Varna****. Хотелът е с много добри оценки, перфектна локация, а цената на нощувка за двойна стая е 30 Евро или 15 Евро на човек. Друго изгодно и добро предложение е Hotel Plaza Varna***

Ако търсите нещо по-стойностно и с по-интересна локация, погледнете Хотел Хоризонт****, който се намира в сърцето на Морската градина.

хотел варна

Настаняване в София

Едно отлично предложение за настаняване в София е Hotel Maison*****. Нощувката излиза 47 лв на човек в двойна стая.

По-изгодно, но също много добро предложение е 3-звездния хотел Forum Hotel***.

добър-хотел-в-софия

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети София – Варна!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.