Полети между София и Бургас

Запазете си евтини полети между София и Бургас от 26 Евро в посока и си организирайте една приятна почивка в Бургас или в околните морски градчета или курорти. Предложението важи и за полети от Бургас до София. 

Вижте и подбраните ни предложения за почивка на море в България.

Бургас е една от “най-горещите” точки на българското Черноморие през лятото, но често пътуващите подценяват града и просто преминават през него. В случай, че решите да останете, ето как можете да прекарате пълноценно времето си. Подарете си ден на плажовете в Бургаския залив, които са много хубави, въпреки, че са омръзнали на местните и те предпочитат близките градчета. Бургаската Морска градина и великолепен парк разположен по продължението на крайбрежната ивица и перфектното място за ободряваща разходка или каране на велосипед, който лесно можете да си наемете. “Мостът” пък е емблематичен кей в Бургас и любимо място за наслада на морските вълни за бургазлии и гостите на града. От морска гара можете да хванете корабче и да посетите острова Св. Анастасия, който ще Ви изненада приятно с възможностите за прекрасни снимки, вкусни ястия и дори преспиване, ако желаете да избягате от града и да “спите на остров в България”.

Бидейки в Бургас, възползвайте се и от възможността да посетите Поморие и Несебър на север или пък Черноморец и Созопол на юг. До всичките тези дестинации има и редовен пътнически транспорт и лесно можете да си организирате дневно пътуване за плаж и разходка.

Самолетни билети между София и Бургас

В момента можете да си закупите Вашите самолетни билети до Бургас или София на цени от 26 Евро в посока или 52 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Август 2020
Вижте възможните дати от София до Бургас ТУК
Вижте възможните дати от Бургас до София ТУК

Маршрут:
София – Бургас – София
Бургас – София – Бургас

евтини-самолетни-билети-софия-бургас

Примерни резервации на полети между София и Бургас

София – Бургас – София за 52 Евро >>>

28 – 30 Август 2020

полети-от-софия-до-бургас

Бургас – София – Бургас за 54 Евро >>>

23 – 28 Август 2020

полети-от-бургас-до-софия

Настаняване в Бургас

Много добър, удобно разположен и сравнително евтин хотел в Бургас е Хотел Атаген***. Цената на нощувката за двойна стая е 70 лв, или 35 лв на човек. 

евтин-хотел-в-бургас

Настаняване в София

Едно отлично предложение за настаняване в София е Hotel Maison*****. Нощувката излиза 47 лв на човек в двойна стая.

По-изгодно, но също много добро предложение е 3-звездния хотел Forum Hotel***.

добър-хотел-в-софия

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $31 при нова регистрация.

Разгледайте и възможностите за полети между София и Варна от 26 Евро в посока.

Приятни полети между София и Бургас

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.