Полети до Шотландия

Запазете изгодно Вашите полети до Шотландия (Единбург) на цени от 18 Евро в посока. Организирайте си едно прекрасно пътуване из обширната и зелена Шотландия.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Шотландия е една доста по-различна дестинация от Англия. Много по-рядко населена и много по-зелена, тя предлага на пътешествениците едно преживяване много по-близо до природата и старите традиции на келтите. Независимо дали ще си организирате екскурзия до различните замъци, или уиски тур, или просто ще прекарате повече време в Единбург и Глазгоу, пътуването Ви със сигурност ще е запомнящо се.

Самолетни билети до Шотландия

Можете да си резервирате билети от София до Единбург с Ryanair. Цените започват от 18 Евро в посока и 43 Евро за двупосочен билет. 

Дати:
Ноември – Декември 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Единбург – София

полети до единбург

Примерни резервации на полети до Шотландия

София – Единбург – София за 43 Евро >>>

03 – 09 Декември 2023

полети-до-единбург

Настаняване в Единбург

Разгледайте и топ офертите на Skyscanner за настаняване в Единбург с до-35% намаление.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви на хотел или апартамент под наем в Шотландия:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до Шотландия.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.