Полети до Шотландия

Запазете изгодно Вашите полети до Шотландия (Единбург) с RyanAir на цени от 22 Евро в посока. Организирайте си едно прекрасно пътуване из обширната и зелена Шотландия.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Шотландия е една доста по-различна дестинация от Англия. Много по-рядко населена и много по-зелена, тя предлага на пътешествениците едно преживяване много по-близо до природата и старите традиции на келтите. Независимо дали ще си организирате екскурзия до различните замъци, или уиски тур, или просто ще прекарате повече време в Единбург и Глазгоу, пътуването Ви със сигурност ще е запомнящо се.

Самолетни билети до Шотландия

Можете да си резервирате билети от София до Единбург с Ryanair. Цените започват от 22 Евро в посока и 44 Евро за двупосочен билет. 

Дати:
Септември – Декември 2022
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Маршрут:
София – Единбург – София

полети до единбург

Примерни резервации на полети до Шотландия

13 – 18 Ноември 2022

полети-до-шотландия

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Единбург

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви на хотел или апартамент под наем в Шотландия:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Турове и забележителности в Шотландия

Посещение на замък, подземен тур или просто билет за някоя от забележителностите, можете да си направите доста удобно предварителна резервация още преди да сте заминали за Шотландия.

Приятно пътуване до Шотландия.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.