Полети до Швейцария

Запазете полети до Швейцария (Базел или Женева) на цени от 27.50 Евро в посока или 55 Евро за двупосочен самолетен билет.

Актуална информация за ограниченията за влизащите в Швейцария можете да намерите на тази страница

Швейцария е държава известна с изключително красивата си природа и подредения начин на живот. Освен Базел и Женева, опитайте се да посетите и Люцерн, Цюрих, Санкт Гален, Лозана, Берн, както и италианоезичните Локарно и Лугано. Организирайте си също така преход в Алпите, както и разходка с лодка по някое от езерата. Езерото Люцерн (Vierwaldstättersee на немски), Женевското езеро, както и тези при Цюрих и Цуг са прекрасни и си струват да изкарате дори цял ден на всяко едно от тях. Швейцарските железници (SBB) предлагат групови уикенд билети, които  включват освен ползването на цялата влакова система, също така и на определени корабчета в езерата. Възползвайте се!

Самолетни билети до Швейцария

Запазете Вашите полети до Базел или Женева с Wizz Air. Цените на самолетните билетите започват от 27.50 Евро в посока.

Дати:
Юли – Ноември 2022
Вижте възможните дати до Базел ТУК
Вижте възможните дати до Женева ТУК

Маршрути:
София – Женева – София
София – Базел – София

Примерни резервации на полети до Швейцария

София – Базел – София за 55 Евро

18 – 22 Октомври 2022

полети-до-базел

София – Женева – София за 100 Евро
10 – 17 Септември 2022

полети-до-женева

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настанвянето си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Швейцария

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Швейцария

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.