Полети до Хърватия

Ryanair стартира редовни полети до Загреб миналото лято, като те ще продължат и тази година.

Нуждаете се от малко съвети и доза вдъхновение за пътуване до Загреб? Прочетете историята на Виктория, която прекара един дълъг уикенд в хърватската столица.

Самолетни билети до Загреб

Нискотарифната авиокомпания Ryanair включи в календара си полети между София и хърватската столица Загреб. По този начин вече можем лесно да посетим красивото крайбрежие на Хърватска. Цените на двупосочните самолетни билети започват от само 33 Евро.

Дати

Полетите се изпълняват два пъти седмично – във вторник и събота.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

Самолетните билети са в продажба на цени от 17 Евро в посока.

Примерна резервация на самолетни билети до Загреб

София – Загреб – София за 33 Евро >>>

27 – 30 Май 2023

полети-до-загреб

Други възможни дати с полети за 33 Евро:

13 – 16 Май 2023

09 – 16 Май 2023

Банкови карти за пътуване в чужбина?

Вижте предложенията ни за удобни и много изгодни банкови карти подходящи за пътуване в чужбина. Сдобийте се с една още преди пътуването Ви до Хърватия!

Настаняване в Загреб

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Хърватия!

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.