Полети до Хърватия

Ryanair стартира редовни полети до Загреб миналото лято, като те продължават и тази година. Пътувайте до хърватската столица до края на месец октомври.

Нуждаете се от малко съвети и доза вдъхновение за пътуване до Загреб? Прочетете историята на Виктория, която прекара един дълъг уикенд в хърватската столица.

Самолетни билети до Загреб

Нискотарифната авиокомпания Ryanair включи в календара си полети между София и хърватската столица Загреб. По този начин вече можем лесно да посетим красивото крайбрежие на Хърватска. Цените на двупосочните самолетни билети започват от само 26 Евро.

Дати

Полетите се изпълняват два пъти седмично – във вторник и неделя.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

Самолетните билети са в продажба на цени от 14 Евро в посока.

Примерна резервация на самолетни билети до Загреб

София – Загреб – София за 26 Евро >>>

15 – 17 Октомври 2023

полети-до-загреб

Други възможни дати с полети за около 30 Евро:

22 – 24 Октомври 2023

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Банкови карти за пътуване в чужбина?

Вижте предложенията ни за удобни и много изгодни банкови карти подходящи за пътуване в чужбина. Сдобийте се с една още преди пътуването Ви до Хърватия!

Настаняване в Загреб

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Хърватия!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.