Полети до Хърватия

Ryanair стартира редовни полети до Загреб миналото лято, като те ще продължат и тази есен.

Самолетни билети до Загреб

Нискотарифната авиокомпания Ryanair включи в календара си полети между София и хърватската столица Загреб. По този начин вече можем лесно да посетим красивото крайбрежие на Хърватска. Цените на двупосочните самолетни билети започват от само 25.98 Евро.

Дати

Полетите се изпълняват два пъти седмично – във вторник и събота.

Вижте възможните дати и съответните цени ТУК.

Самолетните билети са в продажба на цени от 12.99 Евро в посока.

Примерна резервация на самолетни билети до Загреб

12 – 15 Ноември 2022

полети-до-загреб

Банкови карти за пътуване в чужбина?

Вижте предложенията ни за удобни и много изгодни банкови карти подходящи за пътуване в чужбина. Сдобийте се с една още преди пътуването Ви до Хърватия!

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Загреб

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Хърватия!

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.