Полети до Нидерландия

В момента има много изгодни полети до Нидерландия от София и Варна от само 17 Евро в посока или 34 Евро за двупосочен билет. Летете евтино до Айндховен през есента и зимата на 2022 / 2023 г.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Айндховен е известен с това, че точно там е основана световно известната технологична компания Филипс. Любителите на футбола пък свърюват града с футболния клуб ПСВ Айндховен. Холандия обаче е твърде компактна и добре свързана държава, за да се задоволите само с един град. Амстердам е една от най-атрактивните дестинации в цял свят. Градът е разположен изключтелно красиво върху цяла система от канали. Всеки посетител на града може да се наслади на красивата ахритектура, множеството музеи и изобилието от музикални и други културни събития. Ртоердам, Хага и Утрехт са другите популярни градове в Холандия. Всеки еидн от тях носи своя собствен характер и си струва да бъде посетен.

Самолетни билети до Нидерландия

Авиокомпаниите Ryanair и WizzAir предлагат в момента много евтини самолетни билети от София и Варна до Айндховен на цени от 17 Евро в посока.

Дати:
Декември 2022 – Февруари 2023
Вижте възможните дати от София с Wizz Air ТУК
Вижте възможните дати от София с Ryanair ТУК
Вижте възможните дати от Варна с Wizz Air ТУК

Маршрут:
София – Айндховен – София
Варна – Айндховен – Варна

Примерни резервации за полети до Нидерландия

Полети от София до Айндховен с RyanAir за 34 Евро.

Полети-до-нидерландия

Полети от София до Айндховен с Wizz Air за 59 Евро за двупосочен билет.

18 – 22 Януари 2023

Полети-до-Айндховен

Полети от Варна до Айндховен за 50 Евро.

26 – 29 Януари 2023

полети-до-холандия

Настаняване в Нидерландия

За Вашето настаняване в Амстердам препоръчваме EasyHotel Amsterdam City Centre South***.
Хотелът е с много добра локация и цената за стая за двама е 51 Евро, или само 26 Евро на човек.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Нидерландия!

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.