Полети до Франкфурт

Евтини полети до Франкфурт Хан от София на цени от само 17 Евро в посока и 38 Евро за двупосочен самолетен билет. Как да стигнем изгодно до Франкфурт? 

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Самолетни билети до Франкфурт

От София можем да летим до Франкфурт (летище Хан) с Wizz Air. В момента цените на двупосочните билети започват от само 17 Евро в посока.

Дати
Декември 2023 – Февруари 2024
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Франкфурт – София

Примерни резервации за полети до Франкфурт

София – Франкфурт Хан – София за 38 Евро >>>

19 – 22 Януари 2024

полети-до-франкфурт

Настаняване във Франкфурт

При проучването на места за настаняване препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Валенсия.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.