Полети до Франкфурт и Дортмунд

Запазете изключително евтини полети до Франкфурт и Дортмунд на цени от 19.99 Евро в посока или 39.98 Евро в двете посоки. 

Франкфурт и Дортмунд са два от водещите градове в Германия. Освен, че можете да посетите тях, лесно можете да пътувате и до други места в Германия благодарение на изключително удобните и бързи транспортни връзки. Прочетете повече за Вашата дестинация в TripAdvisor.

Полети

Запазете полетите си директно чрез сайта на WizzAir. Вижте някои примери по-долу.

dtm1 dtm

 

 

 

 

 

 

fra1 fra

 

 

 

 

 

 

 

Настаняване

Към Вашите полети до Франкфурт и Дортмунд добавете и изгодни предложения за настаняване чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятни полети до Франкфурт и Дортмунд!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.