Полети до Тирана

Най-накрая ще можем да пътуваме до Албания с директни полети до Тирана от София. Самолетните билети са вече в продажба на цени от 22 Евро в посока. 

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Албания е една от най-горещите и все още неоткрити дестинации в Европа през последните години. Тя може да предложи много – от страхотни плажове до високи планини с диви гори и великолепни гледки. Всичко това премесено с една по-непозната за нас балканска култура.

Самолетни билети до Тирана

Нискотарифната компания Wizz Air ще започне да изпълнява директни полети от София до Албания през месец декември тази година. Полетите ще са три пъти седмично – в понеделник, сряда и петък. Самолетните билети вече са в продажба на цени от 22 Евро в посока.

Дати:
Декември 2023 – Април 2024
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Тирана – София

Примерна резервация на полети от София до Тирана

София – Тирана – София за 59 Евро >>>

19 – 23 Февруари 2024

полети-до-тирана

Настаняване в Тирана

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Албания!

Разгледайте и другит ени актуални предложения за пътуване.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.