Полети до Тайланд

Резервирайте полети до Тайланд изключително изгодно и се възползвайте от доста ниските цени от 296 Евро за двупосочен билет до Банкок от София.

Условия за пътуване до Тайланд (тестове, карантина, и тн.):

Съветваме Ви да се свържете директно с консулството на Тайланд в София за най-точна и актуална информация (www.thaiconsulate.bg).
Датите на полетите са през пролетта на 2021, когато се очаква и пътуването да е по-свободно. Има и възможност за билети с отвеорени дати.

Тайланд е една от най-популярните дестинации в Азия, която крие както и изключително “живи” градчета пълни с туристи и атракции, така и напълно самотни плажове и острови, на които човек може изцяло да се откъсне от динамичния свят. В Банкок можем да преоткрием уникалната градска среда с изобилие от разнообразни заведения, културни събития, “rooftop” барове и мн др. както и да посетим старите части на града и мистични храмове, а защо не и да се слеем с хилядите backpacker-и на Као Сан Роуд.

Южните части на страната, предлагат едни от най-екзотичните плажове, които може да си представи човек. По-популярните места са Пукет, Краби, Острвоите Пи Пи и Ко Самуи, а други с определно по-малко туристи са Ко Ланта, Ко Лак, Ко Липе, Ко Тао, Ко Мук и много, много други. Не е за изпускане и националния парк Као Сок. Северът от своя страна ни разкрива по-автентичната страна на тайландската култура, където освен на по-дивата природа можем да се насладим и на реалния живот на Тайландците. Някои от по-значимите места там са Чианг Май, Чианг Рай и Пай.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Ако се нуждате от малко вдъхновение и голяма доза съвети за пътуване до Пукет, прочетете истоярията на Весела.

Самолетни билети до Тайланд

Запазете си двупосочни самолетни билети от София до Тайланд с KLM от само 296 Евро.

Дати:
Април – Юни 2021
28 Април – 13 Май 2021 >>>
12 – 20 Май 2021 >>>
03 – 12 Май 2021 >>>
07 – 26 Май 2021 >>>
02 – 16 Юни 2021 >>>

Маршрути:
София – Банкок – София

Примерни резервации на полети до Тайланд

София – Банкок – София за 296 Евро >>>

12 – 20 Май 2021

полети-до-тайланд-от-софия

Настаняване в Тайланд

При избора Ви за хотели, апартаменти под наем или друг тип настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Тайланд!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.