Полети до Тайван

Желаете да пътувате до Тайван? Сега имате възможността да си запазите полети до Тайван от Рим за само 346 Евро. Добавете към тях и изгодни полети от София до Рим с 4 възможни компании и си организирайте цялостно пътуването.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Тайпе

Самолетни билети до Тайпе, Тайван от Рим за само 346 Евро.

Дати:
Октомври – Декември 2023
Вижте възможните дати ТУК

Марпрут:
София – Тайпе – София

Примерна резервация:

17 – 25 Октомври 2023

Рим – Тайпе – Рим – 346 Евро >>>

полети-до-тайпе

Как да стигнем до Рим от България?

Най-изгодно можем да летим от София до Рим с Wizz Air и Ryanair. И двете компании оперира до летище Чампино, а полетите до Тайпе са от Фиумичино. За това трябва да си предвидите повече време за трансфер или пък престой в Рим.

Между София и Рим (Фиумичино) оперират Bulgaria Air и ITA Airways.

Вижте възможните дати и всички съответни цени на полети от София до Рим и обратно в каледара.

Настаняване в Тайван

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Тайван!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement