Полети до Солун

Директни полети до Солун от София през лято 2021. Въпреки, че е близо и много хора пътуват с кола, Солун си остава една от най-редпочитаните дестинации за българи. Полетите са добре дошли за хората, които не притежават автомобил, не им се пътува с кола или просто искат да отскочат до Солун за уикенд. 

Това е добра възможност както за посещение на Солун, така и за отправна точка към множеството градчета, села и къмпинги в Халкидики.

 Самолетни билети до Солун

Полетите до Солун се изпълняват от Bulgaria Air. Те ще бъдат 2 пъти седмично – в петък и неделя. Цените на двупосочните билети започват от само 81 Евро.

Дати:
Юни – Септември 2021
Вижте възможните дати ТУК

Примерна резервация на полети до Солун

София – Солун – София за 81 Евро >>>

25 Юли – 01 Август 2021

полети-до-солун

Настаняване в Солун

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Солун:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Подгответе се за пътуването до Солун с модерна банкова карта, за да харчете и теглите пари от банкомат безплатно.

Приятно пътуване до Солун.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.