Полети до Сидни

Запазете изгодни полети до Сидни с тръгване от Лондон за само 476 Евро. Добавете към тях и полети от България (София, Варна, Пловдив или Бургас) до Лондон и си организирайте едно доста изгодно пътуване до Австралия!

Дати:
Април – Октомври 2018
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
Лондон – Сидни – Лондон

Примерна резервция:

01 – 21 Май 2018

Лондон – Сидни – Лондон – 476 Евро >>>

Как да стигнем до Лондон от България?

Най-изгодните варианти за пътуване от България (София, Варна, Пловдив или Бургас) до Лондон са с нискотарифните авиокомпании RyanAir, WizzAir и EasyJet.

Цените на двупосочните самолетни билети започват от 44 Евро. Вижте всички възможни дати и съответните цени ТУК >>>

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да позлеате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятни полети до Сидни!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement