Полети до Сеул

Полети до Сеул от София за 399 Евро.

Сеул е десетият по големина град в света. В него миналото и бъдещето се съчетават по удивителен начин. За богатата му история свидетелстват древните дворци, арки и храмове, а в същото време лъскавите небостъргачи и напрегнатото улично движение създават пулсиращата картина на типичния за ХХІ век мегаполис. Сеул е столица на Южна Корея и неин политическо-икономически и културен център. Населението на града наброява 11 милиона жители. Прочетете повече за Сеул и Южна Корея в TripAdvisor

Полети

Дати: Ноември 2015 – Март 2016

Примерни: 19 – 29 Януари, 08 – 19 Февруари, 01 – 10 Март

Можете да резервирате полетите изгодно чрез сайта на Momondo

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

сеул

 

 

 

 

 

Настаняване

Нашите предложения за 3-звездни хотели в Сеул на цени от 18 – 20 Евро са Hill House Hotel Seoul, Vision Hotel Seoul, Hotel More Seoul и Benikea Hotel Flower.

Изгодни предложения за настаняване можете да намерите чрез нашия инструмент за Сравняване на Цени на Хотели. Чрез него ще можете да запазите избрания от Вас хотел, възможно най-изгодно. Резултатите можете да сортирате по цена и оценка, да филтрирате спрямо звезди, както и да видите предлаганите хотели върху картата.

СРАВНИ ЦЕНИ на ХОТЕЛИ

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Приятни полети до Сеул!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.