Полети до Сейшелите

Мечтаната почивка? Запазете си полети до Сейшелите от София за 553 Евро и си организирайте една великолепна почивка на Сейшелите през зимата.

Важно: Проверете предварително какви са условията и изискванията при пътуване до Сейшелите.

Прочетете пътеписа на Роси, който публикувахме след нейната почивка на Сейшелите. В него ще получите ценна информация за това как да си организирате настаняването, което да не е твърде скъпо, но пък да предлага много хубаво местоположение и ниво на услугата. Също така ще научите за някои по-скрити и непопулярни забележителности на Сейшелите, както и за атракции, които може би не си струват времето и парите. Тя споделя и съвети за това как да си организираме по-изгодно отделните дневни екскурзии до други острови. Повече за преживяването на островите Ла диг, Праслин и Махе и за нещата, които е правила там вижте в “Магията на Сейшелските острови с Роси Кериган“.

Самолетни билети до Сейшелите

Запазете си доста изгодно самолетни билети до Сейшелите. Цените на двупосочните билети от София с 1 прекачване започват от 553  Евро.

Дати:
Декември 2021 – Март 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Сейшелите – София

Евтини билети до сейшелите от софия

Примерна резервация на полети до Сейшелите:

София – Сейшелите – София за 553 Евро >>>

12 – 19 Декември 2021

полети-до-сейшели

Екскурзии на Сейшелите

По време на престоя си на Сейшелите, можете да си организирате различни екскурзии, като обиколки на други острови или гмуркане с шнорхел. Вижте предложенита тук.

Настаняване на Сейшелите

При избора Ви на настаняване препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятна почивка на Сейшелските острови!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.