Полети до Сао Пауло

Резервирайте изгодно полети до Сао Пауло от Париж за само 369 Евро.

Полети

Резервирайте самолетните си билети до Сао Пауло за периода есен-зима 2019/2020. с тръгване от Париж. Цената да двупосочния билет в момента е 369 Евро.

Дати:
Септември 2019 – Март 2020
1-10 Септември, 20-29 Септември, 1-11 Октомври, 29 Октомври – 8 Ноември, 7-16 Ноември, 3-15 Декември, 9-23 Януари, 31 Януари – 7 Февруари,  6-15 Февруари, 28 Февруари – 10 Март, 8-19 Март

Маршрут:
Париж – Сао Пауло – Париж

Примерни резервации:

Париж – Сао Пауло – Париж – 369 Евро >>>

25 Януари – 08 Февруари 2020

Как да стигна до Париж?

Възможностите за полети от София/Варна до Париж са три.

По-изгодните са с WizzAir или Ryanair. Двупосочните самолетни билети са на цени от 41 Евро. Тази опция е подходяща, ако планирате и престой в Париж, тъй като полетите са до летището Париж Буве. Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Другата опция е да летите от София до Париж с полетите на Air France/Bulgaria Air. Полетите са до летището Шарл де Го. Вижте повече на www.air.bg

Важно: Полетите от Париж до Сао Пауло са от летище Париж Орли. Предвидете си достатъчно време за трансфер от Шарл де Гол или Буве.

Настаняване

За престоят Ви в Sao Paulo, препоръчваме Soneca Plaza Hotel***, който е с добри оценки, централна локация и много добра цена от 16 Евро на нощувка на човек.

КЪМ ХОТЕЛА

Ако решите да разгледате други възможности за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятна полети до Сао Пауло!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.