Полети до Сао Пауло

Много евтини полети до Сао Пауло!
Пътуване до Бразилия по време на зимата в Европа и лятото там? Самолетни билети от София до Сао Пауло от само 469 Евро с включен чекиран багаж. Има много възможни дати!

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Сао Пауло

Резервирайте си изгодно самолетните билети до Сао Пауло от София с Turkish Airlines. Цената да двупосочния билет в момента започва от 469 Евро.

Дати:
Януари – Март 2024
Вижте възможните дати от София ТУК

Маршрут:
София – Сао Пауло – София

Багаж:
Включен чекиран и ръчен багаж

Примерни резервации на полети до Сао Пауло

София – Сао Пауло – София – 469 Евро >>>

15 – 29 Февруари 2024

полети-до-сао-пауло

Други възможни дати с евтини билети до Сао Пауло:

20 Януари – 01 Февруари 2024

25 Януари – 08 Февруари 2024

08 – 15 Февруари 2024 (Карнавал!)

08 – 22 Февруари 2024 (Карнавал!)

04- 22 Февруари 2024 (Карнавал!)

22 Февруари – 07 Март 2024

26 Февруари – 11 Март 2024

Настаняване в Бразилия

За престоят Ви в Sao Paulo, препоръчваме Soneca Plaza Hotel***, който е с добри оценки, централна локация и много добра цена от 16 Евро на нощувка на човек.

Ако решите да разгледате други възможности за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Сао Пауло!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.