Директни полети до Рияд

Евтини, директни полети до Рияд, столицата на Саудитска Арабия от София на цени от 37 Евро за двупосочен билет. Саудитска Арабия се превръща в една от най-актуалните дестинации за пътуване през 2023 г.  

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Самолетни билети до Рияд

Резервирайте Вашите двупосочни смолетни билети от Рияд с Wizz Air. Цените на двупосочните билети до Саудитска Арабия започват от само 37 Евро. Полетите стартират през април 2023 и ще се изпълняват 2 пъти седмично – сряда и неделя.

От 2019 година до Саудтиска Арабия може да се пътува с туристическа виза. Научете повече в тази статия.

Дати:
Септември – Декември 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрути:
София – Рияд – София

Примерна резервация на полети до Рияд:

София – Рияд – София за 37 Евро >>>

04 – 08 Октомври 2023 (сряда – неделя)

полети-до-рияд

Други примерни дати:

Полетите са горе-долу на тези цени за целия период до Коледа. Ориентирайте се по-добре с календара в skyscanner.

Настаняване в Рияд

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Саудитска Арабия!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.