Полети до Рим

Да посетим Рим през пролетта и лятото на 2023! В момента можем да си резервираме евтини полети до Рим от само 20 Евро в посока или 49 Евро за двупосочен самолетен билет.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Рим е едно огромно културно и историческо богатство. Независимо колко пъти вече сте били във “вечния град”, със сигурност ще откриете много нови и интересни места при всяко Ваше посещение. Разбира се, задължително трябва да минете през основните забележителности на бившата столица на Римската империя, а това са Колизеума, Пантеона, Базиликата Св. Петър, фонтана Треви, Римския форум, музеите на Ватикана, Сикстинската Капела, Испанските стъпала и площада Навона. Ако Ви остане време, не пропускайте да се разходите из квартала Трастевере, дворецът и мостът Сан Анджело, Вила Боргезе както и галерията и музея към нея, Кампо де Фиори и Базиликата Сан Джовани. А за перфектната гледка по време на залез слънце се качете до Портокаловите градини. Желаете да си направите дневна екскурзия? Хванете влака и се отправете към Остия за един прекрасен ден на плажа.

Самолетни билети от София до Рим

Най-изгодните предложения за полети от София до Рим в момента са с авиокомпанииите RyanAir и WizzAir . Като цените на двупосочните самолетни билети започват от само 49 Евро. Полетите са до летище Чампино.

Можете да летите с едната компания към Рим, а с другата обратно към София. в случаите когато така е по-изгодно или удобно.

Дати:
Май – Август 2023
Вижте възможните дати и цени до Рим ТУК

Маршрут:
София – Рим – София

самолетни-билети-до-рим-от-софия

Примерна резервация на полети до Рим Чампино

София – Рим – София за 49 или 50 Евро >>>

29 Май – 07 Юни 2023

полети-до-рим

София – Рим – София за 51 Евро >>>

03 – 11 Юли 2023

Полети-до-Рим-от-софия

Други примерни дати:

11 – 16 Юни 2023

09 – 11 Юли 2023

Настаняване в Рим

Добро и изгодно предложение за 3-звезден хотел в Рим е Domus Sessoriana Hotel***.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да разгледате следните сайтове за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Рим!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.