Полети до Рим

Да посетим Рим през лятото! В момента можем да си резервираме евтини полети до Рим от само 13 Евро в посока или 26 Евро за двупосочен самолетен билет.

Рим е едно огромно културно и историческо богатство. Независимо колко пъти вече сте били във „вечния град“, със сигурност ще откриете много нови и интересни места при всяко Ваше посещение. Разбира се, задължително трябва да минете през основните забележителности на бившата столица на Римската империя, а това са Колизеума, Пантеона, Базиликата Св. Петър, фонтана Треви, Римския форум, музеите на Ватикана, Сикстинската Капела, Испанските стъпала и площада Навона. Ако Ви остане време, не пропускайте да се разходите из квартала Трастевере, дворецът и мостът Сан Анджело, Вила Боргезе както и галерията и музея към нея, Кампо де Фиори и Базиликата Сан Джовани. А за перфектната гледка по време на залез слънце се качете до Портокаловите градини. Желаете да си направите дневна екскурзия? Хванете влака и се отправете към Остия за един прекрасен ден на плажа.

Самолетни билети от София до Рим

Най-изгодните предложения за полети от София до Рим в момента са с авиокомпанииите RyanAir . Като цените на двупосочните самолетни билети започват от само 26 Евро. Полетите са до летището Рим Чампино.

Дати:
Ноември 2020
Вижте възможните дати и цени с Ryan Air ТУК

Маршрут:
София – Рим – София

самолетни-билети-до-рим-от-софия

Примерна резервация на полети до Рим Чампино

25 – 29 Ноември 2020 за 26 Евро

полети-до-рим-от-софия

Настаняване в Рим

Добро и изгодно предложение за 3-звезден хотел в Рим е Domus Sessoriana Hotel***.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да разгледате следните сайтове за настаняване:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Желаете да си припомните италианския език или да научите основните думи, изрази и граматика? Запишете се за безплатен курс по италиански за 2 месеца.

Приятни полети до Рим!

TravelSmart.bg