Полети до Пунта Кана

Доминиканската република е една от най-популярните дестинации в периода на пандемия от Covid-19, тъй като е отворена за туристи. По-долу сме предоставили предложение за много удобни полети до Пунта Кана от София с 1 прекачване. 

Самолетни билети до Пунта Кана

В момента имаме възможността да си запазим самолетни билети от София до Пунта Кана с AirFrance/KLM за 618 Евро.

Възможни дати:
Май – Юни 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Пунта Кана – София

Примерна резервация на полети до Пунта кана

София – Пунта Кана – София за 618 Евро >>>

16 – 31 Май 2022

полети-до-пунта-кана-доминиканска-република

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Пунта Кана

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Испания.

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Разгледайте и подходящи предложения за банкови карти за пътешественици.

Приятни полети до Пунта Кана!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement