Полети до Прага

Предложения за директни полети до Прага от Варна на цени от 25 Евро в посока. 

Нуждаете се от малко вдъхновение и полезни съвети? Вижте историята на Мария, която посети Прага и ни разказа за вълнуващото си преживяване и съветите, които би дала на всеки планиращ пътуване до чешката столица.

Важно: Съветваме Ви да проверите ограниченията и мерките за пътуване до Чехия преди полета си. Към момента няма задължителна карантина за български граждани. Ползвайте помощта на тази статия.

Самолетни билети до Прага

Вижте как можете да си резервирате самолетните билети до Прага от Варна на цени от само 49 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Септември – Ноември 2022
Вижте възможните дати от Варна ТУК

Маршрути:
София – Прага – София с Bulgaria Air
Варна – Прага – Варна с Wizz Air

Примерни резервации на полети до Прага

Варна – Прага – Варна за  49 Евро

24 – 28 Октомври 2022

полети до прага

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Прага

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Прага:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Чехия!

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.