Полети до Пиза

Организирайте си пътуване до Пиза и Тоскана изгодно като си резервирате полети до Пиза за само 26 Евро.

Ако планирате пътуване из Тоскана, вижте историята на Борис и Теодора, които редовно пътуват в региона.

Важно: Полетите на Ryanair до Пиза ще бъдат преустановени в края на Октомври за зимния сезон и пуснати отново през Април 2019.

Дати:
Октомври 2018
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Пиза – София

Примерна резервация:

23 – 27 Октомври 2018

Настаняване

Нашето предложение за настаняването Ви в Пиза е Royal Victoria Hotel Pisa***. Хотелът е с много добра локация и цена. Нощувката в стая за двама струва 51 Евро, или само 26 Евро на човек.

Ако желаете да проверите други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате следните уебсайтове за резервация:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $31 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Пиза!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement