Полети до Перу

Резервирайте полети до Перу (Лима) от Париж за 376 Евро. Добавете към тях и полети от София или Варна до Париж и си организирайте пътуване до страната на Инките.

Разглайте и историята на Ди Мишел от нейния престой в Перу, за да получите полезна информация и доза вдъхновение: 4.5 месеца в Перу >>

Вижте и как можем да летим директно от Барселона до Сантиаго де Чили за само 334 Евро >>>

Дати:
Май – Юни 2019
Примерни:

Май: 12 – 28, 13 – 28, 15 – 28, ч6 – 28, 17 – 28
15 Май – 01 Юни, 19/20/21/22 Май – 04 Юни

Маршрут:
Париж – Лима – Париж

Примерни резервации:

Париж – Лима – Париж – 376 Евро >>>

22 Май – 04 Юни

Как да стигнем до Париж от България?

Възможностите за полети от България до Париж са три.

По-изгодни са двупосочните самолетни билети с Wizz Air от София или Варна. Тази опция е подходяща, ако планирате и престой в Париж, тъй като полетите са до летището Париж Буве. Вижте повече в сайта на Wizz Air.

Другата опция е да летите от София до Париж с полетите на Air France/Bulgaria Air. Полетите са до летището Шарл де Го. Вижте повече на www.air.bg

Важно: Полетите от Париж до Лима са от летище Шарл де Го. Предвидете си достатъчно време за трансфер от и до Буве, ако решите да летите с Wizz Air..

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви на настаняване:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Перу!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.