Полети до Пафос

Организирайте си изключително изгодна почивка в Кипър през зимата или пролетта на 2023 като си резервирате полети до Пафос за 30 Евро.

Важно: Съветваме Ви да се запознаете внимателно с изискванията за влизане в Кипър преди пътуването си. В тази статия можете да намерите повече информация.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Самолетни билети до Пафос

Резервирайте директните си полети от София до Пафос с RyanAir. Цената на двупосочния билет е само 30 Евро.

Дати:
Януари – Март 2023
Вижте възможните дати ТУК >>>

Маршрут:
София – Пафос – София

Примерна резервация на самолетни билети до Пафос, Кипър

23 – 28 Януари 2023
полети-до-пафос-кипър

Настаняване в Пафос

Ако желаете да проверите други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате следните уебсайтове за резервация:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятна почивка в Пафос.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.