Полети до Париж

Запазете си сега евтини полети до Париж – Бове от София от 15 Евро в посока или 30 Евро за двупосочен билет. Има подходящи дати за пътуване за дълъг уикенд или цяла седмица във френската столица.

Важно: Съветваме Ви преди пътуването Ви да проверите подробно необходимите мерки и изисквания за пътуване до Франция. Към момента се изисква сертификат за отрицателен PCR тест при влизане. Тук можете да намерите три източника на информация.

Париж е уникален град и огромен културен център, без който света не би бил същия. Той има по нещо за всеки. Романтиката по малките парижки улици и великолепните гледки е неповторима. Лувърът, Версай, Операта и стотиците други дворци, галерии, театри и сцени за изкуство предлагат може би най-голямото културно богатство, което може да бъде намерено на едно място. Разходете се до хълма Монмартър, за да се насладите на картините на уличните художници, базиликата Сакре кьор и великолепната гледка, която се разкрива от там. Разбира се, не пропускайте и основните забележителности като Айфеловата кула, Триумфалната арка и катедралата Парижката Света Богородица (Notre-Dame de Paris), Опитайте и от шедьоврите на френската кулинария в някое от препоръчаните малките ресторантчета.

Самолетни билети до Париж

Закупете си двупосочни самолетни билети до Париж от София или Варна през лятото или есента с RyanAir от само 30 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Април – Август 2021
Вижте възможните дати от София с RyanAir ТУК
Вижте възможните дати от София с Wizz Air ТУК

Маршрути:
София – Париж – София

полети до париж от софия и варна

Примерни резервации на полети до Париж:

София – Париж – София с Ryanair за 30 Евро

16 – 19 Април 2021 (Дълъг уикенд)

самолетни-билети-до-пари-от-софия

София – Париж – София с Wizz Air за 52 Евро

11 – 18 Май 2021

Турове и билети за забележителности в Париж

Планирате да пътувате до Париж и няма как да пропуснете да посетите Лувъра, Версай, Айфеловата кула, разходка с лодка по Сена и дори атракционния парк Дисниленд.  Разгледайте всички предложения за турове и билети за всички забележителности и музеи в Париж.
❕ Можете да си спестите дълги чакания по опашки като си закупите билетите предварително.

билети за айфеловата кула в парижбилети за дисниленд и версай в парижбилети за лувъра в париж

Настаняване в Париж

Нашето предложение за настаняване в Париж е хотел Grand Hotel Nouvel Opera***. Това е един отличен 3-звезден хотел с много добро отношение качество-цена и удобна локация.

евтин-хотел-в-париж

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Parlez-vous francais?

Припомнете си френския език или научете основните думи, изрази и граматика с безплатен курс по френски език за 2 седмици в Skllshare.

Приятни полети до Париж!

TravelSmart.bg