Полети до Палма де Майорка

Евтини и директни полети до Палма де Майорка от София. През 2023 г. можем да летим директно до остров Майорка от България с полетите на Ryanair на цени от 29 Евро в посока и 68 Евро за двупосочен билет.   

Ново: Влезте в канала ни в Telegram

Влезте в канала ни в Telegram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Палма де Майорка

Самолетните билети за полетите на Ryanair от София до Майорка са в продажба. Полетите се изпълняват 2 пъти седмично – вторник и събота и са на цени от 68 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Март – Септември 2023
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Палма де Майорка – София
самолетни-билети-палма-майорка

Примерна резервация на самолетни билети до Палма де Майорка

София – Палма де Майорка – София

01 – 04 Април 2023 за 68 Евро

полети-до-палма-де-майорка

01 – 08 -Април 2023 за 68 Евро

полети-до-майорка

Настаняване в Палма де Майорка

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Палма де Майорка.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.