Полети до Палма де Майорка

Евтини и директни полети до Палма де Майорка от София. През 2022 г. можем да летим директно до остров Майорка от България с полетите на Ryanair на цени от 24 Евро в посока и 52 Евро за двупосочен билет.   

Важно: Препоръчваме внимателно да се запознаете с условията за пътуване до Испания преди да организирате пътуването си. Тук можете да намерите три източника на информация.

Самолетни билети до Палма де Майорка

Самолетните билети за полетите на Ryanair от София до Майорка са в продажба. Полетите се изпълняват 2 пъти седмично – вторник и събота и са на цени от 52 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Август – Октомври 2022
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Палма де Майорка – София
самолетни-билети-палма-майорка

Примерна резервация на самолетни билети до Палма де Майорка

София – Палма де Майорка – София

15 – 22 Октомври 2022 за 52 Евро

Полети-до-палма-де-майорка

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Палма де Майорка

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Палма де Майорка.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.