Полети до остров Крит

Хайде да си организираме изгодно почивка на Крит през лятото! Цените на директните полети до остров Крит от София започват от само 29 Евро в посока и 75 Евро за двупосочен билет. 

Повечето хората пътуват до остров Крит заради великолепните плажове и тюркоазено сини води. Два от по-популярните плажове са Елафониси, известен с бяло-розовите пясъци, както и Балос. И двата плажа се намират в близост до град Ханя. Най-значимата археологическа забележителност на о-в Крит е Кносос, за който се смята, че е бил двореца на крал Минос през бронзовата ера.

Ханя, до където са и директните полети от София, е изключително красив град с от част венецианска архитектура датираща от 12-17 век. Градът е разположен красиво на крайбрежието в полите на Белите планини зад него, които дори задържат сняг по върховете си през зимата. Други интересни места, които можете да посетите са малките градчета Агиос Николаос и Ретимнон, Националния парк Самария и столицата Хераклион.

Обмислете наемането на кола под наем по време на почивката Ви на остров Крит, за да можете да посетите повече места.
Нямате кредитна карта, за да запазите кола под наем?

Самолетни билети до Ханя, Крит

Самолетните билети за директни полети от София до Крит все още се предлагат от авиокомпаниите RyanAir и Bulgaria Air. С прекачване до Хераклион можем да стигнем и с Aegan и Sky Express.

Цените на самолетните билети започват от 29 Евро в посока.

Дати:
Май – Септември 2023
Вижте възможните дати до Ханя с Ryanair ТУК
Вижте възможните дати до Ханя с Bulgaria Air, Aegan и Sky Express ТУК

Маршрут:
София – Ханя  – София

евтини-билети-софия-крит-почивка

Примерна резервация на полети до остров Крит (Ханя)

София – Ханя – София с RyanAir за 75 Евро

03 – 06 Юни 2023 (Дълъг уикенд)

полети-до-крит-ханя

Настаняване на остров Крит

Добре предложения за настаняване в Ханя са Хотел Morfeas*** с оценка 9.0/10 и Archontiko Evgenia Studios*** с оценка 8.5/10.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Подготвтете се за пътуването до Крит с модерна банкова карта, за да харчете и теглите пари от банкомат безплатно.

Приятни полети до о-в Крит!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.