Полети до Ню Йорк

Изгодни и бързи полети до Ню Йорк от София за само 397 Евро. Полетите са със само 1 прекачване и доста бързи връзки.

Имали ли сте скоро закъснял или отменен полет?

Проверете с FlightRight лесно и бързо дали можете да получите компенсация до 600 Евро за Ваш закъснял или отменен полет през последните 6 години.

Важно: Съветваме Ви да се запознаете подробно с изискванията за пътуване до САЩ преди да си закупите самолетните билети.

Самолетни билети до Ню Йорк

В момента конкуренцията за полетите до Ню Йорк е голяма и затова можем да си закупим самолетни билети до „Голямата ябълка“ на цени от 397 Евро.

Дати:
Януари – Май 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Ню Йорк – София

Примерна резервация:

София – Ню Йорк – София за 397 Евро >>> 

08 – 19 Март 2023

полети-до-ню-йорк

Други възможни дати:

Просто пробвайте в Skyscanner различни комбинации, които пасват на календара Ви.

Настаняване в Ню Йорк

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Ню Йорк от Европа.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.