Полети до Нюрнберг

Редовни директни полети до Нюрнберг от София и Ванра през цялата година. Самолетните билети започват от само 17 Евро в посока и са много добра възможност за обиколка из Бавария. 

Ново: Влезте в канала ни в Telegram

Влезте в канала ни в Telegram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Нюрнберг

Редовни полети до Нюрнберг изпълняват компаниите Ryanair от София и Wizz Air от Варна. Цените на самолетните билети започват от 17 Евро в посока и 37 Евро за двупосочен билет. 

Дати:

Януари – Март 2023
Вижте възможните дати от София ТУК
Вижте възможните дати от Варна ТУК

Маршрути:

София – Нюрнберг – София
Варна – Нюрнберг – Варна

Примерни резервации на полети до Нюрнберг

София – Нюрнберг – София за 37 Евро

09 – 12 Март 2023

билети-до-нюрнберг

Варна – Нюрнберг – Варна за 40 Евро

17 – 20 Февруари 2023

Прочетете повече за правиалта на Wizz Air за ръчен и чекиран багаж.

полети-до-нюрнберг

Настаняване в Нюрнберг и Бавария

Препоръчваме ви да използвате един от следните уебсайтове за резервация на хотел, хостел, апартамент, къмпинг или друг тип настаняване в Нюрнберг и региона.

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Бавария.

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.