Полети до Нова Зеландия

Как да стигнем сравнително евтино до Нова Зеландия – едно толкова далечно и екзотично за нас място. В момента имаме възможността да си запазим изгодно полети до Нова Зеландия от Париж за само 519 Евро. Към тях можем лесно да добавим полети от София или Варна на цени от 10 Евро в посока.  

Дати:
Февруари – Юни 2020

Маршрут:
Париж – Окланд – Париж
Примерни дати:
5-29 Февруари, 17 Февруари – 15 Март, 20 Февруари – 4 Март, 21 Февруари – 10 Март, 1-23 Март, 1-26 Април, 11-31 Май, 1-30 Юни

Примерна резервация:

02 – 25 Март 2020

Париж – Окланд – Париж – 519 Евро >>>

Проверете други възможни предложения и в сайта на Qatar Airways.

Как да стигнем изгодно до Париж?

Можем да си закупим двупосочни самолетни билети до Париж от София или Варна с RyanAir или Wizz Air на цени от само 20 Евро за двупосочен билет.
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК

Важно: Ако летите от България до летище Париж Буве, предвидете си достатъчно време за трансфер до летище Шарл де Гол.

Екскурзии в Нова Зеландия

Нова Зеландия е популярна дестинация за любителите на природата. Възможностите за турове там са изключително много и изключително разнообразни. Разгледайте предложенията за екскурзии и турове в Нова Зеландия.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Окланд!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.