Полети до Милано от Пловдив

Много изгодни полети до Милано от Пловдив на цени от 8 Евро в посока и 16 Евро за двупосочен самолетен билет. Органзирайте пътуване до Милано за 4 дни за 140 Евро с включен хотел 3***! Летете до столицата на модата през Януари – Март 2018.

Полети

Запазете изгодно Вашите полети до Милано от Пловдив с Ryanair. Цената на еднопосочния билет е 7.99 Евро, а на двупосония, 15.98 Евро.

Дати:
Ноември – Декември 2017
Вижте възможните дати ТУК >>>

Маршрут:

Пловдив – Милано – Пловдив

карта-пловдив

Примерна резервация:

24 – 28 Януари 2018

Настаняване

Препоръчваме Ви да отседнете в Милано в един от трите препоръчани 3-звездни хотела. Цената на нощувка в тях е около 31 Евро на човек.

По този начин можете да си организирате почивка за 4 дни в Милано 24 – 28 Януари за само 140 Евро на човек.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да ползвате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Търсите си и застраховка за периода на пътуване, проверете предложението от AIG и esky.

Приятна полети до Милано от Пловдив!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement