Полети до Миконос

Wizz Air и тази година изпълнява директни полети до Миконос от София. Това е много добра новина за почитателите на Цикладските острови. Двупосочните билети са на цени от 29 Евро.  

Разгледайте статията ни за банковата карта Curve и всичките й предимства за пътешествениците. Имаме и специален промо линк за бонус 5 Паунда за нови потребители.

Възползвайте се от възможността и посетите и останалите острови от Цикладите, като например Сирос, Тинос, Андрос, Наксос, Риния, Парикиа и Икария. Остров Миконос е и много добра дестинация за търсещите забавленията и по-наситения със събития нощен живот. Разбира се в Миконос ще намерите и типичната за Цикладите архитектура от ниски, стъпаловидно наредени, ицяло бели къщички.

Преди да планирате пътуването Ви, проверете какви са ограничителните мерки в страната, до която желаете да пътувате. Повече информация намерете в специалната ни статия. Имайте предвид и изискванията на Гърция отсносно PCR тестовете при влизане в държавата.

Самолетни билети до Миконос

Wizz Air изпълнява директни полети до Миконос от София. Полетите стартираха на 15 Юни 2021 и се изпълняват 2 пъти седмично – вторник и събота. 

Вижте възможните дати ТУК

Самолетните билети са вече в продажба на цени от 14.50 Евро в посока и 29 Евро за двупосочен билет.

Примерни резервации на самолетни билети до Миконос

София – Миконос – София
04 – 07 Септември 2021 за 29 Евро

полети-до-миконос

Настаняване на остров Миконос

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Миконос:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Подготвтете се за пътуването до Крит с модерна банкова карта, за да харчете и теглите пари от банкомат безплатно.

Приятни полети до остров Миконос.

TravelSmart