Полети до Миконос

Wizz Air и тази година изпълнява директни полети до Миконос от София. Това е много добра новина за почитателите на Цикладските острови. Двупосочните билети са на цени от 47 Евро.  

Възползвайте се от възможността и посетите и останалите острови от Цикладите, като например Сирос, Тинос, Андрос, Наксос, Риния, Парикиа и Икария. Остров Миконос е и много добра дестинация за търсещите забавленията и по-наситения със събития нощен живот. Разбира се в Миконос ще намерите и типичната за Цикладите архитектура от ниски, стъпаловидно наредени, ицяло бели къщички.

Преди да планирате пътуването Ви, проверете какви са ограничителните мерки в страната, до която желаете да пътувате. Повече информация намерете в специалната ни статия. Имайте предвид и изискванията на Гърция отсносно PCR тестовете при влизане в държавата.

Самолетни билети до Миконос

Wizz Air изпълнява директни полети до Миконос от София. Полетите стартираха на 14 Юни 2022 и се изпълняват 2 пъти седмично – вторник и събота. 

Вижте възможните дати ТУК

Самолетните билети са вече в продажба на цени от 19.50 Евро в посока и 47 Евро за двупосочен билет.

Примерни резервации на самолетни билети до Миконос

София – Миконос – София
27 Август – 03 Септември 2022 за 47 Евро

полети-до-миконос

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настанвянето си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване на остров Миконос

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Подготвтете се за пътуването до Крит с модерна банкова карта, за да харчете и теглите пари от банкомат безплатно.

Приятни полети до остров Миконос.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.