Полети до Мианмар

Мианмар е една от най-малко познатите дестинации в Азия. Бъдете част от първата вълна пътешественици, които преоткриват Мианмар (или позната още с предишното си име, Бирма). 

Дати:
Декември 2018

Примерни дати:
Декември: 5-26, 5-27, 5-28, 6-26, 6-26, 6-28

Маршрут:
Милано – Янгон (Рагун) – Милано

Примерна резервация:

05 – 26 Декември 2018

Милано – Янгон (Рагун) – Милано – 437 Евро >>>

Как да стигнем до Милано от България?

Добрата новина е, че можем да стигнем доста изгодно до Милано от София. Цените на двупосочните билети заповат от само 20 Евро!

Вижте възможните дати ТУК.

Обърнете внимание на това, че полетите до Мианмар са от летище Милано Малпенза, до което лети RyanAir. Ако летите до Бергамо, предвидете си повече време за трансфер или поне една нощувка в Милано.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Мианмар!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.