Полети до Маями

Организирайте си екзотична почивка в Маями, Флорида! В момента можете да запазите изгодно Вашите полети до Маями с тръгване от София на цени от 540 Евро.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Маями

Резервирайте изгодно своите самолетни билети до Маями от София с 1 прекачване с LOT или Lufthansa. Има много възможни дати през есента и зимата на 2023 и 2024 година. Цената на двупосочните самолетни билети започва от 540 Евро.

Дати:
Септември 2023 – Януари 2024
Вижте възможните дати ТУК

Примерни резервации на полети до Маями

София – Маями – София – 540 Евро >>>

08 – 28 Октомври 2023

полети-софия-маями

София – Маями – София – 556 Евро >>>

08 – 21 Октомври 2023

полети-до-маями

София – Маями – София – 600 Евро >>>

15 – 22 Януари 2024

самолетни-билети-софия-маями

Разгледайте и статията ни за подходящи банкови карти при пътуване в чужбина.

Настаняване в Маями

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Флорида!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.