Полети до Мартиника

Възползвайте се от ниските цени на полетите до Мартиника и Гваделупе от Париж по време на топ сезона и си организирайте пътуване до тези райски кътчета в Карибите. 

Вижте и как да си организирате изгодно пътуването от България до Париж.

Полети

Самолетните билети от Париж до Мартиника, от Мартиника до Гваделупе и от Гваделупе обрано до Париж са на обща стойност само 281 Евро!

Дати:
Февруари – Март 2020
В сайта на LEVEL изберете „Monthly View“, за да видите по-лесно възможните дати

Маршрути:

Париж – Мартиника – Гваделупе – Париж

Примерни резервации:

Париж – Мартиника 109 Евро >>>

29 Февруари 2020

Мартиника – Гваделупе 57 Евро >>>

06 Март 2020

Гваделупе – Париж 98 Евро >>>

17 Март 2020

Как да стигна до Париж от София или Варна?

Възможностите за полети от София/Варна до Париж са три.

По-изгодните са с WizzAir или Ryanair. Двупосочните самолетни билети са на цени от 41 Евро. Тази опция е подходяща, ако планирате и престой в Париж, тъй като полетите са до летището Париж Буве. Вижте повече в сайта на Wizz Air и RyanAir.

Другата опция е да летите от София до Париж с полетите на Air France/Bulgaria Air. Полетите са до летището Шарл де Го. Вижте повече на www.air.bg

Важно: Полетите от Париж до Мартиника са от летище Париж Орли. Предвидете си достатъчно време за трансфер от Шарл де Гол или Буве.

Полетите Ви могат да бъдат още по-изгодни, ако сте членове на Wizz Club. В случай че все още не сте, имате възможността да получите безплатно членство в Wizz Club за Вас и до 5 придружители с кредитната карта на ДСК и Wizz Air.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Мартиника!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.