Полети до Мароко

Закупете си изгодно полети до Мароко с едно прекачване с нискотарифни авиокомпании от само 47 Евро за двупосочен билет. Летете до Фес, Агадир, Танжер, Рабат или Маракеш.

Прочетете и разказа на Невена за нейното вълнуващо пътуване из Мароко.

Полети

Пътувайте от София, Варна или Пловдив до Мароко с комбинация от 2 нискотарифни полета в посока. Цените на самолетните билети започват от 47 Евро.

Дати:
Ноември 2019 – Март 2020

Маршрут:
София/Варна/Пловдив – Фес/Маракеш/Рабат/Агадир/Тангиер – София/Варна/Пловдив

Как да резервирам:
Вариантите са два. Първият е като си купите всеки полет по-отделно от сайта на съответната авиокомпания (напр. RyanAir). Вторият вариант е да направите това чрез сайта kiwi.com. Като предимстото при втория е че ще имате Гаранцията на Kiwi в случай на изпусната връзка или отменен полет.

Примерни резервации:

София – Маракеш – София за 54 Евро (с 1 ден престой в Марсилия) >>>

София – Маракеш – София за 71 Евро (бързи връзки) >>>

София – Фес – София от 47 (с 1 ден престой в Париж) Евро >>>

София – Фес – София от 66 Евро (бързи връзки) >>>

София – Танжер – София от 57 Евро >>>

София – Рабат – София от 49 Евро >>>

София – Агадир – София от 62 Евро >>>

Екскурзии и турове в Мароко

Разгледайте възможностите за екскурзии и турове в Мароко. Някои от тях включват посещение на Синия град от Фес, тур с камили, преход до планината Атлас, посещение на водопадите Узуд и обиколки с АТВ.

Подходящи банкови карти за пътешественици

Предложенията за банкови карти (дебитни или кредитни) стават все по-атрактивни и с много привилегии за пътешествениците. Разгледайте статията ни за най-подходящите банкови карти за пътуващите. Вижте и как можете да ги поръчате безплатно или дори с промо код за до 15 Евро. 

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Мароко!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.