Полети до Лисабон

Желаете да посетите Португалия? В момента можете да си запазите полети до Лисабон за само 49 Евро в посока или 104 Евро за двупосочен билет. Организирайте си изгодно пътуване до Португалия през лятото или есента на 2022 г.

Важно: Съветваме Ви да проверите условията за пътуване до Португалия преди да си организирате пътуването.

Лисабон и днес носи духа и богатата еклектична култура на столицата на някогашната Португалска империя, която се разпростираше от Бразилия до Макао. За истински пълноценно преживяване в Лисабон, не пропускайте да се разходите в стария квартал Алфама, да хванете трамвай 28 по стръмните и тесни улички, да хапнете и да пийнете в Bairro Alto, както и просто да се изгубите из уличките н Лисабон. Не се задоволявайте и само с Лисабон! Целодневно пътуване до Синтра и обиколка на всички замъци и градини там напълно си струва времето и цената на билета. Малкото морско градче Кашкаиш се намира много близо до Лисабон и е перфектното място за ден на плажа по време на престоя Ви в Лисабон. Разбира се, ако разполагате с повече време, можете да се отправите на север към Порто за чаша или две хубаво вино или на юг към Сагрес, Лагос и Фаро, за приказни плажове и мечтaни вълни за сърфистите. Насладете се на богатата на морски дарове и риба португалска кухня, както и на отличните сладкарски изделия като пастел де ната.

Самолетни билети до Лисабон

Закупете си евтини двупосочни самолетни билети до Лисабон  с авиокомпанията Wizz Air. Цените на двупосочните билети започват от 104 Евро. Вижте примерни резервации по-долу.

Дати:
Август – Октомври 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Лисабон – София

евтини билети до лисабон

Примерна резервация на полети до Лисабон

София – Лисабон – София за 104 Евро

24 – 28 Октомври 2022 (4 дни)

полети до лисабон

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Лисабон

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Лисабон и Португалия:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Лисабон!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.