Полети до Лисабон

Желаете да посетите Португалия? В момента можете да си запазите полети до Лисабон за само 20 Евро в посока или 74 Евро за двупосочен билет. Организирайте си изгодно пътуване до Португалия през месец октомври.

Разгледайте статията ни за банковата карта Curve и всичките й предимства за пътешествениците. Имаме и специален промо линк за бонус 5 Паунда за нови потребители.

Важно: Съветваме Ви да проверите условията за пътуване до Португалия преди да си организирате пътуването.

Лисабон и днес носи духа и богатата еклектична култура на столицата на някогашната Португалска империя, която се разпростираше от Бразилия до Макао. За истински пълноценно преживяване в Лисабон, не пропускайте да се разходите в стария квартал Алфама, да хванете трамвай 28 по стръмните и тесни улички, да хапнете и да пийнете в Bairro Alto, както и просто да се изгубите из уличките н Лисабон. Не се задоволявайте и само с Лисабон! Целодневно пътуване до Синтра и обиколка на всички замъци и градини там напълно си струва времето и цената на билета. Малкото морско градче Кашкаиш се намира много близо до Лисабон и е перфектното място за ден на плажа по време на престоя Ви в Лисабон. Разбира се, ако разполагате с повече време, можете да се отправите на север към Порто за чаша или две хубаво вино или на юг към Сагрес, Лагос и Фаро, за приказни плажове и мечтaни вълни за сърфистите. Насладете се на богатата на морски дарове и риба португалска кухня, както и на отличните сладкарски изделия като пастел де ната.

Самолетни билети до Лисабон

Закупете си евтини двупосочни самолетни билети до Лисабон  с авиокомпанията Wizz Air. Цените на двупосочните билети започват от 74 Евро. Вижте примерни резервации по-долу.

Дати:
Октомври 2021
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Лисабон – София

евтини билети до лисабон

Примерна резервация на полети до Лисабон

София – Лисабон – София за 74 Евро

18 – 22 Октомври 2021 (4 дни)

полети-до-лисабон

Настаняване в Лисабон

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Лисабон и Португалия:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Лисабон!

TravelSmart.bg