Полети до Ливърпул

В момента имате възможността да си запазите полети до Ливърпул за само 17 Евро в посока или 34 Евро за двупосочен билет от София и Варна.

Самолетни билети до Ливърпул

Авиокомпанията RyanAir изпълнява директни полети от София до Ливърпул а Wizz Air от Варна до Ливърпул, като цената на билетите започва от 16.99 Евро в посока.

Дати:
Ноември – Декември 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Ливърпул – София
Варна – Ливърпул – Варна

Примерна резервация:

София – Ливърпул – София за 34 Евро
23 – 30 Ноември 2022

полети-до-ливърпул-от-софия

Варна – Ливърпул – Варна за 55 Евро >>>

05 – 08 Декември 2022

полети до ливърпул от варна

Настаняване в Ливърпул

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до Ливърпул!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.