Полети до Кюрасао

Карибска екзотика и холандска колониална архитектура преплетни е едно, това е само малко от нещата, които можете да видите в Кюрасао. В момента имате възможността да си запазите полети до Кюрасао само за 403 Евро с тръгване от Брюксел. Вижте по-долу и как да стигнете изгодно от България до Брюксел.

Полети

Двупосочни самолетни билети до Кюрасао от Брюксел за 403 Евро.

Дати:
Септември – Октомври 2018
Заминаване: 3, 10 или 24 Септември, 1 или 8 Октомври
Прибиране: 17 или 24 Септември 1, 8 или 15 Октомври

Маршрут:
Брюксел – Кюрасао – Брюксел за 403 Евро >>>

Как да резервираме полетите?
Натиснете ТУК и си нагласете датите спрямо най-удобните за Вас от възможните (вижте ги по-горе).

Примерна резервация:
10-24 Септември 2018

Как да стигнем до Брюксел от България?

Разгледайте специалната ни публикация за това как да резервираме най-изгодно полетите си до Брюксел от София, Варна или Пловдив.

Полет до Брюксел от 9 Евро в посока! >>>

Настаняване

Препоръчваме Ви да отседнете в Piscadera Seaview Apartments***. Хотелът е с добри оценки и ревюта, намира се в непосредствена близост до плажа и цента е много добра – 30 Евро на човек на нощувка.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да ползвате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Търсите си и застраховка за периода на пътуване, проверете предложението от AIG и esky.

Приятни полети до Кюрасао!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.