Полети до Коста Рика

Търсите си по-екзотична дестинация? А какво ще кажете за Коста Рика?
В момента можете да си запазите полети до Коста Рика от Лондон за само 271 Евро.
Добавете към тях и полети до Лондон от София, Варна или Бургас и си организирайте доста изгодно пътуването до Централна Америка.

Полети

В момента имате възможността да си купите двупосочни самолетни билети от Лондон до Коста Рика (Либерия) за само 271 Евро. Полетите са директни.

Дати:
Примерни дати:

25 – 30 Април, 25 Април – 7 Май, 30 Април – 14 Май

Маршрут:
Лондон – Коста Рика – Лондон

Примерна резервация:
30 Април – 14 Май

Лондон – Коста Рика (Либерия) – Лондон – 271 Евро >>>

Как да ситгнем до Лондон от България?

Самолетни билети до Лондон можете да си закупите с няколко авиокомпании – RyanAir, WizzAir, Easyjet и Bulgaria Air. Тръгвнето Ви може да бъде от София, Варна, Пловдив или Бургас.

Вижте всички възможни предложения с дати и съответни цени ТУК.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да позлеате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com,

Приятни полети до Коста Рика!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.