Полети до Корфу

Остров Корфу беше една от новите дестинации на Ryanair и Wizz Air от София за миналото лято. За радост, полетите до Корфу ще се изпълняват и тази година, а самолетните билети са в продажба и всеки може да си закупи своите още днес. 

Преди да планирате пътуването Ви, проверете какви са ограничителните мерки в страната, до която желаете да пътувате. Повече информация намерете в специалната ни статия. Имайте предвид и изискванията на Гърция отсносно PCR тестовете при влизане в държавата.

Самолетни билети до Корфу

Ryanair изпълняват директни полети до Корфу от София два пъти седмично – четвъртък и неделя, а Wizz Air всяка неделя. Това е идеална възможност за пътуване за дълъг уикенд.

Вижте възможните дати с Ryanair ТУК
Вижте възможните дати с Wizz Air ТУК

Самолетните билети са вече в продажба на цени от 19.50 Евро в посока и 39 Евро за двупосочен билет.

Примерна резервация на самолетни билети до Корфу

София – Корфу – София с Ryanair за 44 Евро
11 – 15 Септември 2022

полети-до-корфу

София – Корфу – София с Wizz Air за 39 Евро
18 – 25 Септември 2022

полети-до-корфу-от-софия

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настанвянето си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване на остров Корфу

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Подготвтете се за пътуването до остров Корфу с модерна банкова карта, за да харчете и теглите пари от банкомат безплатно.

Приятни полети до остров Корфу.

TravelSmart

почивка-корфу

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.