Полети до Корфу

Остров Корфу беше една от новите дестинации на Ryanair от София за миналите две лета. За радост, полетите до Корфу ще се изпълняват и тази година, а самолетните билети са в продажба и всеки може да си закупи своите още днес. 

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Корфу

Ryanair изпълняват директни полети до Корфу от София два пъти седмично – понеделник и петък. Това е идеална възможност за пътуване за дълъг уикенд или цяла седмица до остров Корфу.

Вижте възможните дати ТУК

Самолетните билети са вече в продажба на цени от 31 Евро в посока.

Примерна резервация на самолетни билети до Корфу

София – Корфу – София за 75 Евро >>>
18 – 22 Септември 2023

полети-до-корфу

Други примерни дати:

Вижте възможните дати ТУК

Настаняване на остров Корфу

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Подготвтете се за пътуването до остров Корфу с модерна банкова карта, за да харчете и теглите пари от банкомат безплатно.

Приятни полети до остров Корфу.

TravelSmart

почивка-корфу


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.