Полети до Киев

Да посетим Украйна с директни полети до Киев от София. Цените на билетите започват от 23 Евро в посока. 

Важно: Съветваме Ви да се запознаете внимателно с изискванията за влизане в Украйна преди пътуването си. В тази статия можете да намерите повече информация.

Докато сте в Киев не пропускайте да посетите Киевско-Печерска лавра, което е изключително древен пещерен манастир, около който в годините са изгиднати и други християнски църкви и други сгради. А ако пътувате с метро до там, можете да преминете и през метро станция “Арсенална”, която се намира на 105 метра под земята и е най-дълбоката метро станция в света. Други места, за които си струва да отделите време са катедралата Св. София, площад Майдан, квартал Подил и Андреевски склон.

Как да посетим Чернобил докато сме в Киев? 
Чернобил може да се посети единствено с организирана екскурзия, която започва и завършва в Киев. Цените на туровете започват от 90 Евро на човек. Вижте всички предложения за екскурзии до Чернобил.

Самолетни билети до Киев

RyanAir оперира редовна линия между София и Киев. Самолетните билетите се продават на цени от 23.49 Евро в посока и 75.49 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Юни – Септември 2021
Вижте възможните дати ТУК

Примерна резервация на полети до Киев

11 – 18 Юли 2021

полети-до-киев

Желаете да пътувате от Варна или Бургас? Вижте тази статия за полетите на SkyUp.

Организирани турове до Чернобил и Припят

Разгледайте и предложенията за организирани турове со Чернобил.

Настаняване в Киев

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Киев:

  • TripAdvisor– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятни полети до Киев!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.