Полети до Катания

Организирайте си едно приятно и доста изгодно пътуване до Сицилия с полети до Катания от София за само 14 Евро в посока и 27 Евро за двупосочен билет.

Имате нужда от доза вдъхновение и много ценни съвети? Прегледайте пътеписа на Цвети, която прекара една седмица в Сицилия заедно с бившата си колежка от Emirates Енико.

Притежавате ли банкова карта Revolut?

Безплатна карта Revolut без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят. Сега и с възможност за бонус 3 месеца на план Premium.
Научете повече в специалната ни статия.

Самолетни билети до Катания, Сицилия

В момента имате възможността да си резервирате полетите от София до Катания с WizzAir и Ryanair на цени от 27 Евро за двупосочен билет. Можете да си заупите и билет, с който отиването ви с едната компания, а връщането с другата.

Дати:
Октомври 2023 – Януари 2024
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Катания – София

Примерни резервации на самолетни билети до Катания:

София – Катания – София за 27 Евро >>>

08 – 14 Ноември 2023

самолетни-билети-до-сицилия

София – Катания – София за 29 Евро >>>

07 – 09 Декември 2023

полети-до-катаня

Други възможни дати:
Разгледайте други възможни дати с двупосочни билети за около 30 Евро в календара.

Настаняване в Катания

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Катания!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.