Полети до Канада

В момента много лесно и изгодно можем да си закупим билети за полет до Канада през 2019 на цени от 278 Евро. Визите за Български граждани желаещи да пътуват до Канада отпаднаха на 01 Декември 2017.

Полети

Предлагаме Ви няколко предложения за пътуване до Торонто, Монреал или Ванкувър от Брюксел.

Дати:
Януари – Октомври 2019
Примерни дати:
22-31 Януари, 27 Януари – 6 Февруари, 5-12 Март, 20-27 Март, 6-18 Май, 11-25 Май, 7-17 Юни, 20 Юни – 10 Юли, 24 Юни – 14 Юли, 20 Август – 2 Септември, 6-19 Септември, 2-15 Октомври

Маршрути:
Брюксел – Торонто – Брюксел
Брюксел – Монреал – Брюксел
Брюксел – Ванкувър – Брюксел

Примерни резервации:

Брюксел – Торонто – Брюксел 278 Евро >>>

Брюксел – Монреал – Брюксел 286 Евро >>>

Брюксел – Ванкувър – Брюксел 320 Евро >>>

Как да стигнем до Брюксел от България?

До Брюксел (Шарлероа) можем да стигнем доста изгодно с Ryanair или WizzAir от София, Варна или Пловдив. Цените на билетите започват от само 10 Евро в посока. Също така можем да летим и с Bulgaria Air директно до летище Брюксел Завентем, от където са и полетите до Канада.

Вижте възможнте дати и съответните цени на полетите ТУК 

Настаняване

В Торонто Ви препоръчваме да отседнете в апартамент за двама в 4-звездния коплекс N2N Suites – Downtown Lake and City View Apartments**** 

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк

Приятни полети до Канада!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.