Полети до Калифорния от Испания

Планирате пътуване до САЩ? Закупете си евтини директни полети до Калифорния за 232 Евро с тръгване от Барселона. Прибавете към тях и полети от София до Барселона за 60 Евро, за да си организирате цялото пътуване изключително изгодно.

Дати:
Септември – Октомрви 2018
Вижте възможните дати ТУК >>>

Маршрут:
Барселона – Оукланд (Сан Франциско) – Барселона

Примерна резервация:

21 Септември – 02 Октомври 2018

Барселона – Оукланд – Барселона 232 Евро >>>

Как да стигнем от София до Барселона?

Най-оптималните варианти за пътуване от София до Барселона и обратно са с авикомпаниите RyanAir и WizzAir. Цените на двупосочнит.е билети започват от 60 Евро.

Вижте всички възможни варианти, дати и съответните цени ТУК.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации/
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да позлеате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятни полети до Калифорния!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.