Полети до Кабо Верде

Организирайте си една екзотична и изгодна почивка с евтини полети до Кабо Верде. Цената на двупосочния билет от Брюксел започва от 200 Евро. 

Добавете към тях и полети от София или Варна до Брюксел от 20 Евро.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Самолетни билети до Кабо верде

Резервирайте си директни полети от Брюксел до Кабо Верде на много добри цени започващи от смао 200 Евро за двупосочен самолетен билет.

Дати:
Май – Юни 2023

Маршрути и календари:
Брюксел – Боа виста – Брюксел
Вижте възможните дати ТУК

Брюксел – Сал – Брюксел
Вижте възможните дати ТУК

Примерни резервации на полети до Кабо Верде:

Брюксел – Сал – Брюксел – 200 Евро >>>

сал

Брюксел – Боа виста – Брюксел – 228 Евро >>>

боа-виста

Как да стигнем до Брюксел от София или Варна?

Най-изгодно можем да лети между България и Брюксел с нискотарифните компании RyanAir и WizzAir до летище Шарлероа. Цените на билетите започват от 10 Евро в посока.

Вижте възможните дати и цени в клаендарите от София и от Варна.

Настаняване в Кабо верде

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Кабо Верде

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.