Полети до Исландия

Много изгодно предложение за полети до Исландия (Рейкявик) от Лондон (Лутън) за 41 Евро. Комбинирайте ги с евтини полети от София, Варна, Бургас или Пловдив до Лондон (Лутън) на цени от 46 Евро и така пътувайте до Исландия за около 80 – 90 Евро!

*Ако сте член на Wizz Discount Club, можете да си закупите билетите с общо 30-40 Евро по-малко.

Полети

Резервирайте изгодно полетите си от Лондон до Рейкявик през пролетта за само 41 Евро.

Дати:
Август – Септември 2018
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
Лондон – Рейкявик – Лондон >>>

Примерна резервация:

10 – 18 Септември 2018

Как да стигнем от София до Лондон?

Изгодни полети от София, Варна или Бургас до Лондон (Лутън) можете да запазите с WizzAir на цени от 46 Евро за двупосочен билет.
Вижте възможните дати ТУК.

Също така можете да летите и от София и Пловдив до Лондон (Стандстед) с RyanAir на цени от 40 Евро за двупосочен билет.
Вижте възможните дати ТУК.


Настаняване

В Исландия нстаняването не е толкова евтино, но все пак могат да се намерят сносни предложение за 44 Евро на човек за нощувка. Като например Reykjavik Peace Center Guesthouse Kopavogur*** в Рейкявик.

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да позлеате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятни полети до Исландия!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.